logo

IZRADA SCENOGRAFIJE

Izrada scenografije se vrsi na osnovu projekta – nacrta scenografa, a moze se izraditi za: film, seriju, televizijsku emisiju, reklame, spotove, javna desavanja, kao i na odredjenu tematiku.

Scenograf vrsi izradu projekta na osnovu kog ce se kasnije vrsiti produkcija potrebnih elemenata. Projekat je sacinjen od crteza koji definisu scenografiju kao i crteza detalja koji precizno opisuju pojedine elemente ili delove objekta. Na osnovu crteza i detalja projektovanih od strane scenografa i namene objekta nas tim vrsi razradu projekta i definise kojim redosledom ce se vrsiti izrada scenografije, kao i odabir materijala ako nisu definisani projektom.

SKM Company zahvaljujuci dobro opremljenom proizvodnom pogonu sa strucnim kadrom nudi vam izradu scenografije za sve namene po najvisim standardima i u najkracem roku.

Nasi timovi sacinjeni su od strucnog kadra sa dugogodisnjim iskustvom u izradi scenske dekoracije.

Proizvodni pogon opremljen masinama za termoformiranje plasticnih masa, livnicama za gips, beton i poliester, stolarskom radionicom sa cnc obradnim centrom i ploter stampacem moze izraditi potrebne elemente u najkracem roku.

Materijali od kojih vrsimo izradu elemenata su:

– plastika
– drvo
– metal
– gips
– stiropor
– poliester (PE smole)
– kompoziti

Pored izrade scenografije SKM Company vrsi izradu montaznih objekata kao sto su: standovi, zabavni parkovi, igraonice, desavanja, postavke izlozbi.

U daljem tekstu mozete pogldati fotografije pojedinih scenskih objekata razlicitih namena za ciju izradu smo bili angazovani.

IZRADA SCENOGRAFIJE

ZA FILM

ZA TELEVIZIJU

TEMATSKA